Életmódprogram egészségesen étkezőknek, fogyni vágyóknak

Clean Eating Életmódprogram 2017

Felejtsd el a diétákat! Rendeld meg Magyarország legkomplexebb táplálkozási csomagját és válts könnyedén!

A vásárlás megkezdésével elfogadod az ÁSZF feltételeit!

A részletesebb leírásáért kattints a kívánt szolgáltatásra:

Receptek tagok számára
2017-ben receptjeinket megújult felületen, profib megjelenéssel érhető el, viszont csak tagok számára. Böngéssz 120 kiváló Clean Eating recept közül! Gyűjteményünk tagságod alatt garantáltan legalább további 100 új finomsággal fog gyarapodni. HA csak Receteket szeretnék 1.900 Ft áron juthatsz receptes tagsághoz, ha ide kattintasz.
Extra funkciók tagoknak
Tagsággal elérhető kalkulátoraink segítenek, hogy kiszámolj szinte mindent, amit étrended megkövetel. Hiteles adatokkal teli tápanyagkalkulátor mellett edzői instrukciók alapján kifejlesztett további számolásokat érsz el. Vadi új fejlesztésünkben kedvenc receptjeid rendszerezheted, vagy étrendnapló szerűen naptárban érheted el. A receptkártyákat, vagy akár bevásárlólistáid egyszerűen kinyomtathatod.
Tápanyag és kalória számoló
Szupergyors és precíz szoftverünkkel kiszámolhatod aktuális étkezésed makrotápanyag és kalóriatartalmát.
E-book: A Clean Eating - a Könyv
Értsd meg a Clean Eating táplálkozás lényegét egy olyan digitális formában kiadott könyv által, melyhez hasonló Magyarországon még nem jelent meg! Tedd magadévá az egészségtudatos táplálkozás alapjait! Rálátásod lesz az izomtömeg növelő, a szálkásító és a méregtelenítő táplálkozás elméletére és gyakorlatára is, mivel kétféle mintaétrendekkel szemléltetjük. A szerző Bányai Adrián, a Clean Eating magyar jogtulajdonosa, a téma szakértője, aki 4 évvel ezelőtti életmódváltása óta számos sikert ért el sportolóként és edzőként is.
E-book: A Clean Eating Szakácskönyv
Exkluzív receptek csak neked! A különleges fogásokkal öröm lesz átállni a tiszta táplálkozásra. A Gourmet fogások melett találsz recepteket házilag elkészíthető diétás mártásokra, kenyerekre és funkcionális smoothiekra is. A könyv szintén digitális .pdf formátumban jelent meg.
E-book: 77 jótanács a tiszta táplálkozásért
Több, mint 200 konzultáció tapasztalatai után írt e-book, melyben a leggyakrabban előforduló kérdéseket szedtük össze, hogy neked még könyebb dolgod legyen.
E-book: 14 napos Hardcore Zsírégetés
Legújabb e-könyvünk abban segít, ha kevés idő alatt akarsz a lehető legjobb formába lendülni. 14 nap alatt nem leszel fitneszmodell, de arra pont elég, hogy egy közelgő nyaralásra, vagy rendezvényre megszabadulj pár kilótól. Az e-könyv könnyen személyreszabható mintaétrendet tartalmaz, a legdurvább, még biztonságos zsírégető stratégiával.
+++ VIP tagoknak: Egyéni tanácsadás
Komolyan gondolod az életmódváltást? Ha igen, válaszd a VIP tagságot. Az életreszóló elérésen túl évente 4 alkalommal online konzultáción vehetsz részt, ahol szakértőnk, Bányai Adrián kizárólag veled foglalkozik. Legyen szó egészségfejlesztésről, izomnövelésről, vagy fogyásról személyre szabott tanácsadásban lesz részed. A VIP tagság létszámkorláthoz kötött, ezért ne habozz sokáig!

A megrendelésnek egyszeri díja van. Nincs semmilyen rejtett költség, és a továbbiakban sem kérünk pénzt semmiért. E-mail címed és adataid bizalmasan kezeljük. A fizetés zárt Paypal rendszeren belül történik. Sikeres fizetést követően a tagsági fiókod azonnal aktívvá válik és a könyveket is letöltheted..

Kérdésed van? Problémába ütköztél megrendelés során? Keress minket emailben az info@cleaneating.hu címen.