Életmódprogram 2017

Clean Eating Életmódprogram 2017

Felejtsd el a diétákat! Rendeld meg Magyarország legkomplexebb táplálkozási csomagját és válts könnyedén!

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!

2. Kattints a regisztrációra és várd meg amíg továbbít a fizető oldalra.

3. A Paypal rendszeren belül egyenlegeddel, vagy bankkártyád segítségével fizesd ki a tagsági díjat. Fizetés után fiókod automatikusan aktiválódik.

4. Belépés után töltsd le E-könyveinket, böngészd Receptgyűjteményünket, indíts konzultációt és válts könnyedén egy fittebb életmódra! 🙂 .

Ennyi az egész! 🙂

REGISZTRÁCIÓ

A fizetés paypal rendszeren belül történik. Amennyiben átutalást szeretnél, jelezd igényed emailben, vagy Facebook üzenetben!  A vásárlás megkezdésével elfogadod az ÁSZF feltételeit.

Receptek tagok számára
2017-ben receptjeinket megújult felületen, profib megjelenéssel érhető el, viszont csak tagok számára. Böngéssz 120 kiváló Clean Eating recept közül! Gyűjteményünk tagságod alatt garantáltan legalább további 100 új finomsággal fog gyarapodni. HA csak Receteket szeretnék 1.900 Ft áron juthatsz receptes tagsághoz, ha ide kattintasz.
Egyéni tanácsadás
Egy éven belül bármikor kérhetsz segítséged étrendeddel, vagy edzéseddel kapcsolatban. Az online konzultáció az oldalon belépve írásban történik, így a tanácsokat később is visszaolvashatod. Kérdéseid mellé fotót, vagy más fájlokat is feltölthetsz és a válasz után is van lehetőséged pontosítást kérni, ha valami nem világos. A teljesen privát konzultáció során szakértőnk. Bányai Adrián, nemzetközi diplomás sportedző, és sporttáplálkozási szakíró foglalkozik veled. Legyen szó egészségfejlesztésről, izomnövelésről, vagy fogyásról, személyre szabott tanácsadásban lesz részed. (A tagság 1 konzultációs alkalmat foglal magában.)
Extra funkciók tagoknak
Mentsd el kedvenc receptjeid, állíts össze bevásárlólistákat, vagy nyomtasd ki a receptkártyákat. Tagsággal elérhető kalkulátoraink segítenek, hogy kiszámolj szinte mindent, amit étrended megkövetel. Szupergyors és precíz tápanyag-kalkulátorral pedig aktuális étkezésed makró és kalóriatartalmát ellenőrizheted.
Étrendtervező
Állíts össze étrendet receptjeinkből, vagy külön alapanyagok hozzáadásával. A rendszer kiszámolja a bevitt makrókat és étkezéseid naptárszerűen elmenti, hogy később is visszakövethesd.

E-book: A Clean Eating - a Könyv
Értsd meg a Clean Eating táplálkozás lényegét egy olyan digitális formában kiadott könyv által, melyhez hasonló Magyarországon még nem jelent meg! Tedd magadévá az egészségtudatos táplálkozás alapjait! Rálátásod lesz az izomtömeg növelő, a szálkásító és a méregtelenítő táplálkozás elméletére és gyakorlatára is, mivel kétféle mintaétrendekkel szemléltetjük. A szerző Bányai Adrián, a Clean Eating magyar jogtulajdonosa, a téma szakértője, aki 4 évvel ezelőtti életmódváltása óta számos sikert ért el sportolóként és edzőként is.
E-book: A Clean Eating Szakácskönyv
Exkluzív receptek csak neked! A különleges fogásokkal öröm lesz átállni a tiszta táplálkozásra. A Gourmet fogások melett találsz recepteket házilag elkészíthető diétás mártásokra, kenyerekre és funkcionális smoothiekra is. A könyv szintén digitális .pdf formátumban jelent meg.
E-book: 77 jótanács a tiszta táplálkozásért
Több, mint 200 konzultáció tapasztalatai után írt e-book, melyben a leggyakrabban előforduló kérdéseket szedtük össze, hogy neked még könyebb dolgod legyen.
E-book: 14 napos Hardcore Zsírégetés
Legújabb e-könyvünk abban segít, ha kevés idő alatt akarsz a lehető legjobb formába lendülni. 14 nap alatt nem leszel fitneszmodell, de arra pont elég, hogy egy közelgő nyaralásra, vagy rendezvényre megszabadulj pár kilótól. Az e-könyv könnyen személyreszabható mintaétrendet tartalmaz, a legdurvább, még biztonságos zsírégető stratégiával.

Sikeres fizetés után a rendszer átirányít a tagsági oldalra, valamint email üzenetet generál, amit automatikusan küld a megadott email címre. (Ha nem kaptál emailt kérlek nézd át spam és promóciók mappákat!). Fiókod fizetés véglegesítése nélkül is létrejön, azonban az egyes tartalmakat csak fizetés után tudod elérni.
Bármilyen segítségre, információra van szükséged állunk rendelkezésedre az info@cleaneating.hu címen, vagy Facebook üzenetben számon.

A megrendelésnek egyszeri díja van. Nincs semmilyen rejtett költség, és a továbbiakban sem kérünk pénzt semmiért. E-mail címed és adataid bizalmasan kezeljük. A fizetés zárt Paypal rendszeren belül történik. Sikeres fizetést követően a tagsági fiókod azonnal aktívvá válik és a könyveket is letöltheted..

Kérdésed van? Problémába ütköztél megrendelés során? Keress minket emailben az info@cleaneating.hu címen, vagy facebook üzenetben!