A szerzőről

clean eating szerzőjeBányai Adrián vagyok, a Clean Eating megálmodója, egyben jelen magazin főszerkesztője. Végzett testépítő edző vagyok. 2011-2014 között IFBB mens physique versenyző voltam, sporteredményeim közül kiemelkedik a 2013-as Fitbalance Beach Body 1. aranyérem. 2014-től visszavonultam a versenyzéstől és pár évig edzőként dolgoztam. Jelenleg táplálkozási szakíróként, valamint sport-élelmiszerek termékfejlesztési vezetőjeként dolgozom.

A táplálkozási koncepciómat 2011-ben hazánkban úttörőként kezdtem el hirdetni. 2013-ban alapítottam a Clean Eating Magyarországot. 2015-től a “Clean Eating” magyarországi védjegy tulajdonosa, jelenleg a Clean Eating Hungary kft ügyvezetője is vagyok.

A tiszta táplálkozás a sport szeretetén túl azért is fontos számomra, mert huszonéves korom végére egy autoimmun betegséget, a Bechterew kórt diagnosztizáltak nálam. A saját koncepcióra alapuló adalékmentes, tápanyagban gazdag, természetes eredetű étrenddel a betegség okozta ízületi elváltozások ezidáig sikeresen lassítottam.

Jelen weboldalon található írások többsége és számos recept is az én munkám, valamint én vagyok a szerzője az itt elérhető “Clean Eating Életmódprogram” tartalmaknak, mint például a Clean Eating e-könyveknek is. Eme weboldal koncepciója alapján nem tudományos szakirodalom, sokkal inkább informatív webmagazin, mely a tiszta táplálkozás koncepcióján alapuló egyedi brand, a Clean Eating népszerűsítését tűzte ki célul. Szerepelni nem szeretek, ezért ez az oldal sosem fog rólam szólni. Ellenben az egészséges fit étkezésből, táplálkozási nézeteimből, véleményeimből próbálok minél többet átadni remélhetőleg sokak örömére.

Egészséges, fitt test a cél?
Ne halogasd az életmódváltást, csatlakozz hozzánk!
Igen, érdekel!
Köszönöm, nem!
close-link
Egészséges, fitt test a cél?
Ne halogasd az életmódváltást! Csatlakozz hozzánk!
Igen, Érdekel.
Kösz, nem.
close-link