A szerzőről

clean eating szerzőjeBányai Adrián vagyok, a cleaneating.hu weboldal megálmodója, egyben főszerkesztője. Az egyes tartalmak közül az írások többsége és számos recept is az én munkám, valamint én írtam az itt elérhető e-könyveket.

Eredetileg az IT szektorban dolgoztam, de az elmúlt években történt életmódváltásom óta mint edző, valamint jelen magazin szerzője dolgozom. 2011-ben kezdtem el profi szintem elmélyedni a testedzésben és ekkor ismertem meg a clean eating táplálkozási életmódot, ami csodás hatást tett rám. Egy év múlva már Men’s physique versenyeken indultam, összesen 5 alkalommal. Minden esetben dobogón végeztem, a 2013-as siófoki Beach Body versenyt pedig sikerült megnyernem. 2014-ben a Biotech USA szponzoráltja voltam, majd visszavonultam a versenyzéstől. Mára kicsit változott az elképzelésem e téren, de a sport és a clean eating szeretete megmaradt számomra.

2015-től a Clean Eating magyarországi védjegytulajdonosa vagyok és próbálom hitelesen bemutatni ezt a nagyszerű táplálkozási életmódot. Eme weboldal koncepciója alapján inkább informatív webmagazin, sem mint tudományos szakirodalom, mely az egészséges táplálkozás népszerűsítését tűzte ki célul. Szerepelni nem szeretek,  ezért ez az oldal sosem fog rólam szólni. Ellenben az egészséges fit étkezésből, táplálkozási nézeteimből, véleményeimből próbálok minél többet átadni remélhetőleg sokak örömére.

Egészséges, fitt test a cél?
Ne halogasd az életmódváltást, csatlakozz hozzánk!
Igen, érdekel!
Kössz, nem!
close-link
Egészséges, fitt test a cél?
Csatlakozz a Clean Eating Életmódprogramhoz!
Táplálkozási tanácsadás + E-könyvek + Receptek + Extra funkciók éves tagsággal.

Használd az EATCLEAN kódot 10% kedvezményért!
Igen, regisztrálok!
Kössz, nem!
close-link
Egészséges, fitt test a cél?
Ne halogasd az életmódváltást! Csatlakozz hozzánk!
Igen, Érdekel.
Kössz, nem.
close-link