Különleges ízek

Tormakrémben sült lazac

Ha egy nagyon laktató ebédre vágysz, akkor a lazac mindíg jó választás. Magas fehérje tartalma mellé ugyanis Omega-3 zsírsavak is társulnak, ami nem csak egészséges de igen laktató zsírforrás is. (Kevesen tudják, de az Omega-3 jótékony hatását a lazacban egy különleges, ritka antioxiodáns az astaxantin erősíti meg .) Mivel nemrégiben valaki tormakrémet hiányol receptjeinkből a lazacot most egy szuper saját készítésű tormás krémmel dobtuk össze ezt az ételt. (Igen, bár úgy néz ki mint a rásült sajt ez bizony nem az!) Mindebben összesen csak 8g szénhidrát van (köret nélkül)szóval nyugodtan kiélheted gourmé séf hajlamaid, akkor is ha alacsony-szénhidrát diétán vagy! Ne aggódj ez a recept tipikusan az a recept ami tök profinak tűnik, de annyira egyszerű, hogy egy orangután is képes elkészíteni. Ja, és ami a legjobb: mentes tejtermékektől, liszttől és természetesen étolajtól is! 🙂

Tormakrémmel készített lazac recept

Tormakrémben sült lazac

Előkészület: 45 minutes
Elkészítés: 45 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Gourmet, Nemzetközi
Tálalás: 1 adag
Kalória: 948kcal

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!

Annyira omlós, annyira finom lazacos receptünk

A tormakrém ami úgy néz ki mint a sült sajt

Tetszett? Oszd meg :)

1 Comment