Szakértői támogatás, segítség a tiszta étkezésben, a mindennapokban.

Szakértőnk

Jurasek Vanda

Dietetikus és táplálkozástudományi szakember, a Clean Eating dietetikusa

 

2016-ban végeztem dietetikusként, majd utána elvégeztem még a táplálkozástudományi mesterképzést is, de tanulmányaim itt még nem értek véget, hiszen folyamatosan próbálom tartani a lépést a gyorsan fejlődő szakmai térben.

2 éve dolgozok együtt Haris Évával, akinek rengeteg mindent köszönhetek, és, akitől folyamatosan tanulhatok, aki mellett jelentősen fejlődhetek.

A szakmámra egyben a hivatásomként tekintek, melyet nagyon élvezek és nagyon szeretek, ebből adódóan szívvel-lélekkel végzem.

Célom az emberek életének, életvitelének minden téren lehetőség szerinti legmegfelelőbb étrend kialakítása, az életmódváltásuk segítése, támogatása.

Legfőbb érdekeltségi köröm a napjainkban egyre jobban előtérbe kerülő táplálékallergiák és intoleranciák, az egészséges táplálkozás, a reformtáplálkozás.

Már 8 éve saját magam is glutén-, tejfehérje-, finomítottcukormentes életmódot folytatok és tudom, hogy ugyan nem kis lemondásokkal jár, de teljes mértékben fenntartható és kivitelezhető, önkontrollal pedig bűnözés nélkül betartható.

Dietetikusként és hobbisportolóként is igyekszem a tudományosan alátámasztott és a gyakorlatban tapasztalt megoldásokat átadni.

Szívügyem az egészséges, minőségi tápanyagokon alapuló táplálkozás, és egy hosszútávon fenntartható egészséges életmód kialakítása mindenki számára, hiszen – megfelelő akarat és kitartás mellett – biztos vagyok benne, hogy minden lehetséges!

Diétázni csak rövid ideig lehet, hosszabb távon legyen szó inkább komplex életmódváltásról. 

Hiszem, hogy egy minőségi alapanyagokon alapuló táplálkozás (megfelelő étrendkiegészítőkkel társítva) aktív életmód mellett –rendszeres testmozgást beiktatva, valamint a lelki terhek oldását is előtérbe helyezve – elérhetjük célunkat, közelebb kerülhetünk legjobb Önmagunkhoz, céljainkhoz. Az eredmény mindent felülír. 

Csak adj magadnak egy esélyt!

Kérdésed van?

Írj nekünk: info@cleaneating.hu

© 2024 Minden jog fenntartva.

[xyz-ihs snippet="szovegkozi-banner-aka-tartalmainkat-eloszor"]