A béta-glükán hatásai és fogyasztása
A béta-glükánok (ritkábban béta glucan) bizonyos növényekben, gombákban és baktériumokban előforduló poliszacharidok, azaz komplex szénhidrátok, melynek több altípusát különítik el.
A béta-glükánok (ritkábban béta glucan) bizonyos növényekben, gombákban és baktériumokban előforduló poliszacharidok, azaz komplex szénhidrátok, melynek több altípusát különítik el.
Ha megnézzük a leggyakoribb egészségügyi problémákat, – úgy mint az ízületi betegségek (arthritisz), diabétesz, magas vérnyomás, asztma, IBD,… – azt
A kivi a narancs és a banán mellett a legnépszerűbb egzotikus gyümölcsünk, melyet a magyar társadalom leginkább tél idején fogyaszt.
Habár az európai kultúrába igazán csak az elmúlt évtizedben került, a matcha tea Japánban évszázadok óta a teaszertartások legfontosabb eleme.
A C-vitamin készítmények a legnagyobb mértékben értékesített vitamin kiegészítők. A társadalom széles rétege szedi ősztől tavaszig, a legtöbben, mint az
Feszes, ragyogó bőr? Az egészséges, szép bőr titka a táplálkozásban rejlik. Olvasd el útmutatónkat, bőröd megfogja hálálni!
A napjainkban népbetegségnek számító emésztési problémák egyre inkább a piac és az érdeklődés fókuszába kerülnek. Korábbi cikkünkben már volt szó
Lazac, tőkehal, laposhal, tilápia… Ha a külföldi gasztro trendeket nézzük, ezek a leginkább kedvelt halak. Finomak ugyan, de frissen igen
A sörélesztő szuperélelmiszerként történő definiálása viszonylag új és sokak számára elsőre furcsán hangzik, hiszen sem az élesztőt, de főleg a