5 módszer, amivel imádni fogod az avokádót
Az avokádót a superfoodok között tartjuk számon. Az egyik legerősebb lúgosító hatású gyümölcsünk. Emellett egészséges, egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag, ezért kiváló szív- és érvédő hatású, valamint
Az avokádót a superfoodok között tartjuk számon. Az egyik legerősebb lúgosító hatású gyümölcsünk. Emellett egészséges, egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag, ezért kiváló szív- és érvédő hatású, valamint
A gránátalma egy érdekes gyümölcs. A legtöbben egyszer vásárolnak belőle, majd a főként magvakat tartalmazó almafélével nem tudnak mit kezdeni és többé
Azt már tudjuk, hogy a megfelelő táplálkozás az izomzat és az egészség legfontosabb alappillére, de a szépségápolásban is elsődleges a szerepe.
Gyakran az újdonság erejével érhet fel, amikor egy olyan gyümölcsöt látunk melyről inkább elképzelnénk, hogy egy rajzfilmből érkezett mintsem egy fáról, vagy
A superfood kifejezés nem újdonság. Már az 1915-ös kiadású Oxford Dictionary-ben is megtalálható, mint „egy tápanyagokban dús élelmiszer, amiről úgy
A méz az emberiség történelme során mindig elsőszámú édesítőnk volt, amit nem csak élelmiszerként, de a népi gyógyászatban is használtak.
A fahéj valóban a “fa héja”, hiszen vadon is termő, de termesztésbe is vont trópusi fák ágainak lefejtett, sötétbarna kérgéből
A vitaminok olyan szerves molekulák, amelyekre kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy élőlény számára, viszont kellő mennyiségben az előállítására nem
A Ganoderma lucidum az egyik legtöbb területen használható, hihetetlenül sokoldalú gyógygomba. Vértisztító, méregtelenítő, vízhajtó hatású, egyensúlyba hozza a bélműködést, beállítja