E-book: 14 napos HardCore zsírégetés

14 napos zsírégetés ebook

14 nap nem sok, de arra pont elég, hogy leadj pár kilót!

Ha sürgősen szeretnél picit formásabbá válni, mondjuk egy közelgő nyaralás, vagy más esemény miatt, akkor ez az étrend neked való! Edzőnk, Bányai Adrián saját maga által kifejlesztett Clean Eating diétáját már többen sikerrel alkalmazták. Ennek most felpörgetett, 14 napos verzióját kaphatod meg. Két hét alatt természetesen senki sem lesz címlapmodell, de az étrend és az edzés betartásával pár fölös kilótól megszabadulhatsz. A füzet sallangok nélkül, csak a lényeget tartalmazza: személyre szabható ingáztatott étrendet, hozzá igazított minimalizált edzést, valamint egy speciális, házilag elkészíthető zsírégető tea receptet.

Formátum: Ipad-re és Androidra optimalizált .pdf (768*1024), valamint .epub formátum.

Ára: 2.490 Ft. A letöltés a Prémium és VIP tagjaink számára, a többi e-bookkal együtt ingyenes. (Kattints ide a tagságért.)

A vásárlás megkezdésével elfogadod az ÁSZF feltételeit.

A vásárlás további lépései:
1. Kattintás után Paypal rendszeren keresztül fizethetsz Paypal fiók, vagy bankkártya segítségével.
2. Sikeres fizetés után a rendszer visszairányít a letöltő oldalra, valamint egyedi letöltő linket generál amit automatikusan küld a megadott Paypal email címre. (Amennyiben nem, kérlek nézd át spam és promóciók mappákat!)
Bármilyen segítségre, információra van szükséged állunk rendelkezésedre az info@cleaneating.hu címen, vagy a +3630/7118807 tel számon.