Rumos-csokis fehérjepalacsinta
Típus: Desszert, Reggeli, Snack
Konyha: Amerikai, Klasszikus, Nemzetközi
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 40 g zabpehely (aprószemű)
- 1 mérőkanál proteinpor (étcsokis)
- 2 tojásfehérje
- 1 evőkanál rum
- 1 evőkanál kakaópor
- meggy (fagyasztott is jó)
- sütőpor
- édesítő
A zabpelyhet beáztatjuk, majd elkeverjük a csokis fehérjeporral és a kakaóporral.
Amikor a massza elegyedett, hozzá adjuk a sütőport, édesítőt és a rum aromát.
A tojásfehérjéket habbá verjük és óvatosan hozzá keverjük a masszánkhoz, ne törjön össze a hab.
Kókuszzsíron palacsintasütőben kisütjük.
Ebből az adagból két palacsinta jön ki. Fagyasztott gyümölcs illik hozzá, de fogyaszthatjuk csokis fehérjéből kikevert sűrű csokiszósszal, túrókrémmel, vagy akár mindkettővel, ha szeretnénk fokozni az élvezeteket
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]