Go Back

Rumos-csokis fehérjepalacsinta

Típus: Desszert, Reggeli, Snack
Konyha: Amerikai, Klasszikus, Nemzetközi
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]

Hozzávalók

  • 40 g zabpehely (aprószemű)
  • 1 mérőkanál proteinpor (étcsokis)
  • 2 tojásfehérje
  • 1 evőkanál rum
  • 1 evőkanál kakaópor
  • meggy (fagyasztott is jó)
  • sütőpor
  • édesítő

Elkészítés

  • A zabpelyhet beáztatjuk, majd elkeverjük a csokis fehérjeporral és a kakaóporral.
  • Amikor a massza elegyedett, hozzá adjuk a sütőport, édesítőt és a rum aromát.
  • A tojásfehérjéket habbá verjük és óvatosan hozzá keverjük a masszánkhoz, ne törjön össze a hab.
  • Kókuszzsíron palacsintasütőben kisütjük.

Notes

Ebből az adagból két palacsinta jön ki. Fagyasztott gyümölcs illik hozzá, de fogyaszthatjuk csokis fehérjéből kikevert sűrű csokiszósszal, túrókrémmel, vagy akár mindkettővel, ha szeretnénk fokozni az élvezeteket
Elkészítetted?Pineld a @CleanEatingHU vagy jelöld: #cleaneatinghu!
[/MM_Member_Decision] [MM_Member_Decision isMember="false"]

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

[/MM_Member_Decision]