Előkészület: 30 minutes minutes
Elkészítés: 30 minutes minutes
Típus: Desszert
Konyha: Francia, Klasszikus, Nemzetközi
Tálalás: 10 szelet
Kalória: 97kcal
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 50 g GM zabpehely
- 100 g GM zabliszt
- 1 evőkanál kókuszliszt
- 3 evőkanál kakaópor
- 1 tojás
- 250 g joghurt zsírszegény natur
- 0.5 csomag sütőpor
- 2 teáskanál eritritol
- 3 evőkanál kókuszzsír
Töltelék:
- 250 g túró zsírszegény, krémesebb állagú
- 3 teáskanál stevia
- 1 rúd vanília kikapart belseje
- 3 evőkanál joghurt
Keverd össze a száraz hozzávalókat egymással alaposan: zabpehely, zabliszt, kókuszliszt, kakaópor, sütőpor, stevia
Öntsd hozzá a joghurtot, az olvasztott kókuszzsírt és a tojást, majd keverd el. Sűrű masszát kell kapnod, ha túl sűrű, önts még hozzá pici rizstejet nyugodtan, de vigyázz, nehogy túl híg legyen!
Előmelegített sütőben 220 fokon süsd meg 15 perc alatt
A töltelékhez a krémtúrót keverd el 2 ek. natúr joghurttal, ízesítsd steviával, vaníliával.
Ha kihűlt a tészta, hosszában vágd félbe a sütit, majd kend meg a krémmel és tedd be a hűtőbe hűlni.
kalória: 97kcal | szénhidrát: 17g | fehérje: 12g | zsír: 8g
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]