Előkészület: 35 minutes minutes
Elkészítés: 35 minutes minutes
Típus: Előétel, Leves
Konyha: Egzotikus, Nemzetközi, Vegetáriánus
Tálalás: 4 adag
Kalória: 150kcal
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 400 g édesburgonya egyforma kockákra vágva
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 fej vöröshagyma apróra vágva
- 0,5 l víz
- 2 dl kókusztej
- 2 evőkanál olívaolaj
- csipet szerecsendió
- 0.5 teáskanál só
- 0.5 teáskanál bors
A hagymát dinszteld üvegesre az olívaolajon, majd belenyomjuk a fokhagyma gerezdeket és süsd tovább 1 percig. Majd dobd dobd rá az édesburgonya kockákat és együtt pirítsd magas lángon az egészet további 2-3 percig. Közben folyamatosan kevergesd.
Öntsd fel vízzel, reszeld bele a a szerecsendiót, sózd és borsozd. Forrás után kis lángon főzd puhára a burgonyát kb. 15-20 perc alatt.
H a már nagyon puha az édesburgonyát, turmixold le az egészet, majd forrald újra és végül folyamatos kevergetés közben add hozzá a kókusztejet.
kalória: 150kcal | szénhidrát: 21g | fehérje: 2g | zsír: 6.5g
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]