Mogyoróvajas keksz
Roppanós, omlós, illatos, hosszan eltartható mogyoróvajas keksz recept! Amilyen finom, olyan egyszerű elkészíteni.
Előkészület: 5 minutes minutes
Főzés: 10 minutes minutes
Típus: Desszert
Konyha: Amerikai
Kulcsszó: cukormentes, karácsony, keksz, mogyoróvaj
Tálalás: 2
Kalória: 323kcal
Cost: 2000
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 80 g mogyoróvaj
- 60 g eritrit
- 20 g darált mandula
- 1 db tojás
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Az összetevőket tedd egy tálba.
Botmixer segítségével a mogyoróvajat, az eritritet, a darált mandulát és a tojást keverd addig, amíg homogén masszát nem kapsz.
Evőkanállal vegyél ki kis gombócokat a tésztából, és egymástól néhány centiméterre helyezd el a sütőpapíros tepsin. Egy villával alakzatokat is rajzolhatsz bele. Ha a villa beleragad a tésztába, mártsd bele egy kis eritritbe, és úgy rajzolhatsz vele. Vagy nyomhatsz a kekszek közepébe egy szem mandulát vagy mogyorót Süsd a kekszetek körülbelül 10 percig, addig amíg a szélei aranybarnák nem lesznek.
A sütőből kivéve hagyd hűlni, hogy kicsit még szilárduljon, és jó roppanós legyen.
kalória: 323kcal | szénhidrát: 12g | fehérje: 15g | zsír: 27g | telített zsír: 5g | koleszterin: 82mg | rost: 3g | cukor: 4g
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]