Csicsókakrémleves
Felejtsd el a boltban kapható, por állagú, egyenízű leveseket, és dobj össze inkább egy csicsókakrémlevest!
Előkészület: 10 minutes minutes
Főzés: 30 minutes minutes
Típus: Leves
Konyha: Magyaros
Kulcsszó: alacsony szénhidrát, csicsóka, leves, vegán
Tálalás: 2
Kalória: 263kcal
Cost: 2000 Ft
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 250 g csicsóka
- 150 g burgonya
- 40 g póréhagyma
- 2,5 dl növényi tejszín
- 5 dl víz
- 1 csokor petrezselyem
- 1 tk só, bors
- 1 tk olíva olaj
Készítsd elő a hozzávalókat: A csicsókát és a burgonyát alaposan tisztítsd meg. Mivel a csicsóka felülete elég egyenetlen, nem lesz könnyű dolgod. Mosd meg, és vágd kisebb darabokra őket. A póréhagymát és a petrezselymet aprítsd fel.
A póréhagymát kezd el kevés olajon megdinsztelni.
Először a burgonyát add hozzá ,majd pár perc után a csicsókát és
Öntsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi őket.
Ízesítsd sóval, borssal és petrezselyemmel majd az egészet főzd puhára körülbelül 20-25 perc alatt .
Ha a zöldségek puhára főttek, pépesítsd botmixerrel és öntsd hozzá a tejszínt. Várd meg míg ismét felforr ezután már tálalhatod is.
kalória: 263kcal | szénhidrát: 46g | fehérje: 4g | zsír: 2g | telített zsír: 1g | rost: 4g | cukor: 22g
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]