Szakértői támogatás, segítség a tiszta étkezésben, a mindennapokban.

Szakértőnk

Csősz Gábor

Természetgyógyász, Életmód- és táplálkozás tanácsadó, mentálhigiénés szakember, a Clean Eating  tulajdonosa

 
Csősz Gábor vagyok, a Clean Eating tulajdonosa és szakértője. Életmód- és táplálkozási tanácsadó, természetgyógyász és mentálhigiénés szakember.
 
Szakértőként az a feladatom, hogy a cleaneating.hu egy folyamatosan bővülő, tudatos életmódot közvetítő oldal legyen.

Igyekszem minél szélesebb ismeretanyagot átadni, hogy megértsd, miért fontos odafigyelni magadra, lásd az ok-okozati összefüggéseket, mellyel elindíthatod magadban a változást.
 
Rengeteg időt és energiát vesztegettem el évekig azzal, hogy nem foglalkoztam az életmódommal, vagy nem úgy foglalkoztam vele, ahogy az számomra igazán hasznos. Időbe, és sok kudarcba, újrakezdésbe telt, amíg eredménye lett a magamon végzett munkának.

De hogy jön ez ide, miért fontos?
 
Úgy tapasztalom, hogy sokak számára nem az a nehéz, hogy elkezdjenek, és így vagy úgy végigcsináljanak egy életmódváltást, programot, hanem, hogy tényleg profitáljanak belőle.
Lefutsz egy futóversenyt, megcsinálsz egy 30 napos diétát, elhagyod félévre a kávét vagy nem eszel húst egy hónapig… persze mindegyiknek lehetnek jótékony hatásai és eredményei, de benned mit változtatott meg? Változtatott egyáltalán bármit is vagy csak kipipáltad?
 
Hiszem, hogy akkor van értelme valamit végigcsinálni, ha az többről szól, mint arról, hogy “csináljuk”. Azaz ad valami pluszt. Én nem csak azt szeretném, ha csupán arra adnád a fejed, hogy a clean étkezést választod, hanem, ha tanulnál, fejlődnél, kérdeznél, mert ez lesz az a plusz, amiért igazán megéri ezt végigvinni.

Én igyekezni fogok minél több érdekességet, információt, olyan tudást adni, ami segít megérteni, hogy mit és miért teszünk, és elgondolkodtat. Emellett pedig én is szeretnék tanulni tőled, és ezáltal fejlődni. Engem ez motivál.
 
Jó, hogy itt vagy! 

Kérdésed van?

Írj nekünk: info@cleaneating.hu

© 2024 Minden jog fenntartva.

[xyz-ihs snippet="szovegkozi-banner-aka-tartalmainkat-eloszor"]