Kecskesajtos céklasaláta
Könnyen elkészíthető, laktató saláta, amely főételként is megállja a helyét.
Előkészület: 15 minutes minutes
Típus: Főétel, Saláta, Vacsora
Konyha: Mediterrán, Vegetáriánus
Kulcsszó: balzsamecet, cékla, kecskesajt, narancs
Tálalás: 2
Kalória: 221.4 kcal
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
150 g főtt cékla 1 db narancs 1/4 db lilahagyma 50 g rukkola 50 g kecskesajt 30 g dió Öntet 2 ek balzsamecet 4 ek olívaolaj 1 mk só
Aprítsd fel a céklákat kockákra.
Szedd gerezdekre a narancsot és vagdosd háromfelé a gerezdeket.
A lilahagymát vágd vékony szeletekre.
Keverd össze a rukkolát a fentebb említett alapanyagokkal.
Ízesítsd a salátát sóval, olívaolajjal és balzsamecettel.
A kecskesajtot is kockázd fel, majd add hozzá a salátához utolsó előtti lépésként.
Óvatosan keverd össze a salátát, hogy a kecskesajt ne törjön össze túlságosan.
kalória: 221.4 kcal | szénhidrát: 10.4 g | fehérje: 8.8 g | zsír: 17.3 g | telített zsír: 4.9 g | koleszterin: 11.5 mg | rost: 3.5 g | cukor: 6.4 g
Pineld a @CleanEatingHU vagy jelöld: #cleaneatinghu !
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]