Előkészület: 20 minutes minutes
Elkészítés: 20 minutes minutes
Típus: Főétel
Konyha: Egzotikus, Gourmet, Klasszikus, Mediterrán, Nemzetközi
Tálalás: 4 adag
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 2 csirkemell
- 2 db lime
- 1 db narancs leve
- 1 csokor koriander friss
- 1 fej lilahagyma
- 1 evőkanál méz nyers méz - diétában elhagyható
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál himalája só
- bors őrölt
Facsard ki a két lime és a fél narancs levét és öntsd egy turmixgépbe. Aprítsd fel a hagymát, a koriandert és a fokhagymát, majd öntsd hozzá az összes többi hozzávalóval (persze a kivéve csirke) és turmixold közepes fokozaton 15 másodpercig. Ezután add hozzá az olívaolajat és pár másodpercig alacsony fokozaton ezt is turmixold el. Ezzel el is készült a pác.
A csirkemelleket vágd kb. 4 szeletre és alaposan forgasd bele a pácba. Ha igazán jót akarsz tedd így hűtőbe állni 1-2 óráig, ha sietsz akkor azonnal kezd el sütni. Süsd forró serpenyőben oldalanként kb 4 percig.
Ilyen egyszerű elkészíteni. Az így készült húst remekül használhatod salátákban, vagy köretként basmati rizzsel fogyasztva.
rost: 5g | cukor: 5g
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]