Előkészület: 10 minutes minutes
Elkészítés: 10 minutes minutes
Típus: Előétel, Reggeli, Snack
Konyha: Gourmet, Klasszikus, Nemzetközi, Vegetáriánus
Tálalás: 10 adag
Kalória: 28kcal
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 60 g medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem vagy bazsalikom
- 40 g fenyőmag
- 0,5 dl olívaolaj
- 1 evőkanál lenmagolaj (opcionális)
- 0.5 teáskanál só
- 1 csipet bors
- 1 gerezd fokhagyma (opcionális, csak ha erősebb ízt szeretnél)
- pár levél bazsalikom
- 1 teáskanál citromlé
A medvehagymát és a petrezselmyet alaposan mosd meg és vágd nagyobb darabobra. A fenyőmagot egy száras serpenyőben pirítsd meg.A fokhagymát egy picit az olajjal bekenve pirítsd meg. Amikor már kezd puhulni akkor jó.
Az elkészítése egyszerű: az összes hozzávalót öntsd össze egy aprítóba és alaposan krémesítsd össze.
Tipp: Ha nem szereted az erőteljes hagymás ízt, akkor a fokhagymát hagyd ki. Kicsit több olajat is használhatsz, amivel kevésbé sűrű pesztót kapsz. Ha szereted tehetsz bele parmezánt is. Ha szeretnél lágyabb, pesztós ízt kapni akkor a petrezselyem helyett friss bazsalikomot adj hozzá.
kalória: 28kcal | szénhidrát: 0.5g | fehérje: 0.5g | zsír: 2.7g
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]