Házi kenőmájas kovászolt kenyérrel
Ha szereted a májpástétomot, íme egy pofonegyszerű recept, amit akár fél óra alatt el tudsz készíteni otthon. A máj, a többi belsőséghez hasonlóan rendkívül tápanyagdús élelmiszer, ami mértékkel fogyasztva kiegyensúlyozottabbá teheti az étkezésünket.
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 25 dkg csirkemáj
- 15 dkg kacsazsír
- 1 fej vöröshagyma
- 2 kávéskanál majoranna
- 1 kávéskanál bazsalikom
- só ízlés szerint
Egy tepsit kend ki kacsazsírral, majd tedd bele a letisztított májat.
A só kivételével szórd meg a fűszerekkel, majd 25 perc alatt 180 fokon süsd készre.
Amíg a máj sül, pirítsd meg a felkockázott hagymát.
Amikor a máj elkészült, a sült hagymával, a sóval és a kacsazsírral turmixold krémesre.
Friss kovászos kenyérrel, zöldségekkel kiegészítve isteni finom! Jó étvágyat!
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]