Kelbimbó saláta almával és dióval
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 300 gramm párolt kelbimbó
- 1 db alma szeletelve
- 50 gramm dió pirítva
- 50 gramm fetasajt opcionális
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál almaecet
- 1 teáskanál méz opcionális
- só, bors ízlés szerint
Párold meg a megtisztított kelbimbót kb. 10 perc alatt.
Egy nagy tálban keverd össze a szeletelt almát, pirított diót és feta sajtot (ha használod).
Add hozzá a megpárolt, roppanós kelbimbót.
Készítsd el az öntetet: keverd össze az olívaolajat, almaecetet és mézet, majd ízesítsd sóval és borssal.
Öntsd az öntetet a salátára, és alaposan forgasd össze.
Tálald azonnal, és élvezd az ízek harmóniáját!
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]