Tálalás: 2
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 220 gramm aprított spenót
- 180 gramm vöröslencse liszt
- 45 gramm barna rizsliszt
- 250 ml víz
- 1 kiskanál só
- fűszerek ízlés szerint
- 2 evőkanál kókuszolaj sütéshez
A liszteket a vízzel, sóval és a fűszerekkel összekeverjük egy tálban, majd forgassuk bele a spenótot.
Ezután kevés kókuszolajat hevítünk egy serpenyőben, és 2-3 evőkanál tésztát merünk ki, melyet egyenletesen elegyengetünk a forró serpenyőben.
Ne süssük magas hőfokon, mert kirepedezik, inkább 2-3 percig alacsony lángon. Mikor a teteje kezd megszilárdulni óvatosan megfordítjuk és még egy percig sütjük, majd tányérra tesszük.
A kész tésztákat takarjuk le, hogy ne száradjanak ki. Zöldségkrémekkel, hússal, tojáskrémmel fogyasztjuk.
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]