Sült Zellergumó Hasábok
Egészséges alternatívája a sült krumplinak, ropogós és ízletes.
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 1 db zellergumó meghámozva, hasábokra vágva
- 2 evőkanál kókuszolaj
- só, bors, fokhagyma, fűszernövények ízlés szerint
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
A zellerhasábokat forgasd össze az kókuszolajjal és a fűszerekkel.
Terítsd ki a hasábokat egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd 25-30 percig, amíg aranybarnára és ropogósra sülnek. Félidőben fordítsd meg őket, hogy minden oldaluk szépen piruljon.
Félidőben fordítsd meg őket, hogy minden oldaluk szépen piruljon.
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]