Zellerkrémleves
Ez az ízletes és krémes leves tökéletes választás a hideg napokra.
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]
- 1 db nagy zellergumó megtisztítva, kockára vágva
- 2 db burgonya megtisztítva, kockára vágva
- 1 fej vöröshagyma aprítva
- 2 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 evőkanál kacsazsír
- 1 liter zöldségalaplé
- 1 dl kókusztejszín elhagyható
- só, bors ízlés szerint
Melegítsd fel a kacsazsírt egy nagy lábosban, és párold meg benne a hagymát és a fokhagymát.
Add hozzá a zellergumót és a burgonyát, majd öntsd fel az alaplével.
Főzd közepes lángon, amíg a zöldségek teljesen megpuhulnak (kb. 20-25 perc).
Botmixerrel turmixold simára a levest, ízesítsd sóval és borssal. Ha szeretnéd, adj hozzá egy kevés tejszínt a krémesebb állagért.
Tálald melegen, pirított magokkal megszórva.
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]