3 ok, hogy miért csatlakozz a Clean Eating Programhoz!

Rohamtempóban közeledik a 2022-es esztendő, az új év pedig sokak számára új lehetőségeket tartogat az egészséges táplálkozás és a fittebb alak megvalósításához. A CleanEating csapata évek óta azon munkálkodik, hogy ötletekkel, javaslatokkal és szuper receptekkel segítse az olvasóit a kívánt eredmény eléréséhez, most pedig összeszedtük azokat a nyomos érveket, melyek miatt érdemes hozzánk csatlakozni.

Ahhoz, hogy valaki képes legyen elindulni az egészséges életmód útján, az elhatározáson kívül értékes információkra is szüksége van. A mikor, a hogyan és a miért kérdőszavakra kell elsősorban választ adnia annak, aki arra a döntésre jut, hogy életmódot szeretne váltani.

Gyere, készülj velünk 2022-re!
Gyere, készülj velünk 2022-re!

Mikor?

Erre a kérdésre a „ma” lenne a legkézenfekvőbb válasz, hiszen az ember hajlamos arra, hogy a tökéletes időpontot keresse, márpedig ilyen nincs, mindig vannak zavaró és hátráltató tényezők. Sokak számára mégis megnyugvást nyújt, ha egy különleges pillanatban állhatnak hozzá az új élethez, erre pedig az évfordulók kiváló alkalmat biztosítanak. Mivel a 2021-es évből már csak néhány nap van hátra, érdemes januárban belevágni a nagy feladatba.

Hogyan?

Röviden: információkkal. Szokták mondani, hogy a tudás, hatalom, márpedig ez a táplálkozásban és a testedzésben fokozottan így van. A Clean Eating oldalán több mint 300 receptet találhatnak az olvasók, melyek kivétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a megfelelő módon alakítsuk át az étrendünket. Fontos megjegyezni, hogy a különleges ízvilágot sem kell nélkülözniük azoknak, akik változást szeretnének elérni, hiszen a “finom, de tápláló” elv menténk alkottuk meg az ételeinket.

Valamennyi receptet kipróbáltuk, megfőztük, elkészítettük, majd megettük, így bátran garantálhatjuk, hogy minőségi megoldásokat kapnak azok, akik csatlakoznak a programunkhoz.

Mit nyújt még a Clean Eating?

Azok a változni akarók, akik belépnek a Clean-programba, kipróbált, bevált étrendek birtokosaivá válhatnak, ráadásul 5 db e-könyv letöltésére is jogosultak lesznek, melyek összesen 15.000 forintnyi értéket tesznek ki.

A CleanEating Magyarország oldalán továbbá minden héten legalább három alkalommal receptek és különböző informatív cikkek jelennek meg, melyek hasznos tudással látnak el a hétköznapokra.

https://cleaneating.hu/tudastar/harom-szuper-alternativ-a-cukor-potlasara/

Miért vágj bele?

Elsősorban azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Nemhiába tartja a mondás, hogy ép testben, ép lélek. Amennyiben szebb, feszesebb bőrt akarsz, formásabb idomokat, kerekebb izmokat, úgy határozottan javallott már most belevágnod az átalakulásba, hiszen ez nem megy egyik pillanatról a másikra.

Másfelől viszont az is kifejezetten fontos szempont, hogy a létfontosságú szerveidet a lehető legjobban óvd, így többek között a szíved, a testedet behálózó ereket, a veséd és a májad épen tartsd, hiszen ez a kulcsa a hosszú és egészséges életnek.

Mi adunk neked egy mankót, amire támaszkodhatsz, de a feladatot Neked kell elvégezned. Készen állsz? Gyere, és csatlakozz hozzánk a Clean Eating Életmódprogramhoz most csupán 90 Ft-ért!

Figyelem! Az Életmódprogram ára december 19-én emelkedik! Viszont ha te addig regisztrálsz, úgy a későbbiekben tuti nem fog emelkedni számodra az összeg! Kattints, és regisztrálj: bit.ly/csatlakozz-a-clean-eatinghez

Olvass további hasznos tartalmakat:

Dr. Jason Fung: A rák kódja

Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?

Elolvasom