Impresszum

Clean Eating egészség fitnesz táplálkozás

Cleaneating.hu – “Étkezz tisztán, eddz mocskosul!” – Egészséges életmódot népszerűsítő webmagazin.

Az oldalon szereplő egyes tartalmak szerzői jog hatálya alá esnek! Részben, vagy egészben történő továbbközlésük a tulajdonos kifejezett engedélyéhez kötött. Ennek hiányában minden esetben jogi felelősségre vonást von maga után.

Kapcsolat: info@cleaneating.hu

Üzemelteti: Mediadent Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerzői jogok

A “Clean Eating” kifejezés, a hozzá tartozó ábrázolások nemzeti védjegyoltalom alatt állnak. Jelen weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal bármely tartalma, vagy a kifejezés  jogosulatlan használata félrevezethető lehet és jogi felelősségre vonást von maga után.

A weboldal tagsági felületen közzétett egyes tartalmai és az e-könyvek nyilvánosság előtt történő bemutatása tilos.

Felelősségvállalás

Figyelem! Írásainkat a legjobb tudásunk alapján, szakértői konzultáció után jelenítjük meg. Feltett célunk, hogy írásainkkal olvasóink egészségtudatos gondolkodását fejlesszük. Ennek ellenére nem zárjuk ki a tévedés lehetőségét Az oldalon található tartalom kizárólag szórakoztatásra szolgál. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmed, hogy minden szervezet más, ezért a különböző táplálkozási szokások egyénenként szélsőségesen ellentétes reakciókat is kiválthatnak. Bármilyen diéta vagy sport elkezdése előtt kérd ki háziorvosod véleményét! A weboldalon és az e-könyvekben leírtak külön orvosi jóváhagyás nélkül nem alkalmazhatóak betegségek esetén, állapotos nőknél, valamint időseknél és fiatalkorúaknál. Ennek hiányában a weboldal tulajdonosa, szerzői, illetve a Clean Eating jogtulajdonosai kizárják felelősségüket. A látogató a weboldal használatával a fentieket elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti

2013-2020 © CLEAN EATING – Minden jog fenntartva!

[xyz-ihs snippet="szovegkozi-banner-aka-tartalmainkat-eloszor"]