Impresszum

Clean Eating egészség fitnesz táplálkozás

Cleaneating.hu – “Étkezz tisztán, eddz mocskosul!” – Egészséges életmódot népszerűsítő webmagazin.

Az oldalon szereplő egyes tartalmak szerzői jog hatálya alá esnek! Részben, vagy egészben történő továbbközlésük a tulajdonos kifejezett engedélyéhez kötött. Ennek hiányában minden esetben jogi felelősségre vonást von maga után.

Kapcsolat:

Hivatalos és üzleti: info[kukac]cleaneating.hu
Közösségi: Facebook üzenet

Figyelem! Amennyiben email megkeresésére 3 napon belül nem érkezik válasz, spamszűrő szoftverünk törölte levelét. Ez esetben kérjük érdeklődjön facebook üzenetben!

Üzemelteti:

Mediadent Korlátolt Felelősségű Társaság

Közreműködnek:

Bányai Adrián

Zagyva Eszter

Berecz István

Bodó István

Nyemecz Szandra

Kiss Brigitta

Informatika:

Ócsvári Áron

Szerzői jogok

A “Clean Eating” kifejezés, a hozzá tartozó ábrázolások nemzeti védjegyoltalom alatt állnak. Jelen weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal bármely tartalma, vagy a kifejezés  jogosulatlan használata félrevezethető lehet és jogi felelősségre vonást von maga után.

A weboldal tagsági felületen közzétett egyes tartalmai és az e-könyvek nyilvánosság előtt történő bemutatása tilos.

Felelősségvállalás

Figyelem! Írásainkat a legjobb tudásunk alapján, szakértői konzultáció után jelenítjük meg. Feltett célunk, hogy írásainkkal olvasóink egészségtudatos gondolkodását fejlesszük. Ennek ellenére nem zárjuk ki a tévedés lehetőségét Az oldalon található tartalom kizárólag szórakoztatásra szolgál. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmed, hogy minden szervezet más, ezért a különböző táplálkozási szokások egyénenként szélsőségesen ellentétes reakciókat is kiválthatnak. Bármilyen diéta vagy sport elkezdése előtt kérd ki háziorvosod véleményét! A weboldalon és az e-könyvekben leírtak külön orvosi jóváhagyás nélkül nem alkalmazhatóak betegségek esetén, állapotos nőknél, valamint időseknél és fiatalkorúaknál. Ennek hiányában a weboldal tulajdonosa, szerzői, illetve a Clean Eating jogtulajdonosai kizárják felelősségüket. A látogató a weboldal használatával a fentieket elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti

2013-2019 © CLEAN EATING – Minden jog fenntartva!