Ez a könnyű, nyári saláta tökéletes előétel vagy könnyű ebéd lehet. A kecskesajt és a dió igen különleges ízvilágot teremt a szilvával, érdemes hát kipróbálni!
Friss szilvasaláta
Ez a könnyű, nyári saláta tökéletes előétel vagy könnyű ebéd lehet.
Hozzávalók
- 4-5 db érett szilva szeletekre vágva
- 1 marék rukkola vagy bébispenót
- 5 dkg kecskesajt vagy fetasajt
- 1 evőkanál balzsamecet
- 1 evőkanál olívaolaj
- só, bors ízlés szerint
- dió vagy mandula a tetejére
Elkészítés
- Keverd össze a rukkolát, a szilvaszeleteket és a sajtot egy tálban.
- Locsold meg olívaolajjal és balzsamecettel, majd szórd meg dióval vagy mandulával. Sózd, borsozd ízlés szerint és már fogyaszthatod is.
Elkészítetted?Pineld a @CleanEatingHU vagy jelöld: #cleaneatinghu!
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]