Ázsiai csirke pak choi wokban

Egy wokban készült ázsiai receptet hoztunk ma nektek. A csirke pak choi a thai és kínai konyha jellegzetességeit felvonultató recept, amit azonban abszolút saját ötleten alapul. Elkészítettük és nagyon bejött 🙂 Bár a clean eating táplálkozás a szóját nem preferálja, mi az autentikus ízek kedvéért most egy keveset adtunk az ételhez. Az ételhez basmati rizst ajánlunk, tekintve, hogy Thaiföldön is ezt részesítik előnyben és egyébként is ez az egyik legegészségesebb rizsfajta, de minden bizonnyal rizstésztával is finom lehet.

csirkés wok recept

Csirke pak choi

Előkészület: 30 minutes
Elkészítés: 30 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Egzotikus, Indiai, Kínai
Tálalás: 4 adag
Kalória: 496kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Nature

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat:

A nagy rostmustra

Mik is azok a rostok? Minden rosttípusnak megvan a maga egyedi szerkezete és hatása az emésztőrendszerre és az egészségre. Pontosan milyen szerepük van? Lássuk!

Elolvasom