A berkenye különlegesen fanyar íze ellenére is változatosan felhasználható a konyhában. Szárítva vagy frissen bátran keverd hozzá a zöld levelesekből készült salátához.
Inspirációként egy egyszerű Clean recept, amellyel percek alatt izgalmas energiabombát tudsz varázsolni az asztalra!
Ez a friss berkenyés saláta ízletes, és egyben tápláló kiegészítője egy kiegyensúlyozott ebédnek vagy vacsorának.

Berkenyés saláta
Ez a friss saláta ízletes, és egyben tápláló kiegészítője egy kiegyensúlyozott ebédnek vagy vacsorának.
Hozzávalók
- 1 marék berkenye friss vagy szárított
- 200 gramm vegyes zöldsaláta
- 20 gramm kecskesajt vagy fetasajt morzsolva
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál balzsamecet
- aprított dió vagy mandula 4-5 szem
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- Keverd össze a hozzávalókat és tálald magában, vagy színesítsd vele a sültekből, halakból készült főfogást.
Elkészítetted?Pineld a @CleanEatingHU vagy jelöld: #cleaneatinghu!
[/MM_Member_Decision]
[MM_Member_Decision isMember="false"]
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!
[/MM_Member_Decision]