Clean brokkolikrémleves

A brokkoli egy igazán egészséges zöldség. Igen gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, értékes vegyületekben és fontos növényi rostokban. Közismert immunerősítő, vagy éppen csonterősítő hatása is, és hatékonyan küzd a szabadgyökök ellen, ezáltal bőrünket varázsolja szebbé. Ráadásul kalóriában szegény. Summázva: nem hiába az egyik legjobb zöldségünk. Sokan viszont üres íze miatt nem szeretik túlzottan. Számukra is jó, ha krémleves formájában fogyasztják. Sajnos az éttermek kínálatában a leggyakrabban zsíros tejszínnel, vagy annak hidrogenizált növényi utánzatával készítik, mindenféle ízfokozós vegetákkal feljavítva. ennél is rosszabb opció, ha a instant változatot eszünk. Mi most egy olyan receptet hozunk, ami garantáltam clean, diétás és nem mellesleg szerintünk ízben is a legtöbbet hozza ki a brokkoliból. A levest egyébként hűtőben akár 4 napig is eltarthatod és a tejtermék hiánya miatt viszonylag jól tűri a hordozást is.

diétás brokkoli krémleves

Clean brokkolikrémleves

Előkészület: 30 minutes
Elkészítés: 30 minutes
Típus: Előétel, Leves
Konyha: Gourmet, Klasszikus, Nemzetközi, Vegetáriánus
Tálalás: 4 adag
Kalória: 69kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom