Clean erőleves

Az erőleves sokunk kedvence. Van akinek a nagymamánál töltött vasárnapok emlékére, van akinél a téli megfázás orvossága miatt, de legtöbben illatáért és ízéért szeretjük. Maga az erőleves nem egészségtelen étel, de tehetjük sokkal egészségesebbé is és némi extra proteint is csempészhetünk bele! Ezért most megmutatjuk hogyan készítünk mi valódi, sárgán aranyló erőlevest csirkemellből és finom zöldségekből. Nálunk ugyanis ez a vérbeli magyaros finomság természetesen étolaj, leveskocka és burgonya nélkül készül és a tőlünk megszokott clean eating pikantériával van fűszerezve 🙂

erőleves recept

Clean erőleves

Előkészület: 1 hour 20 minutes
Elkészítés: 1 hour 20 minutes
Konyha: Klasszikus, Magyaros, Nemzetközi
Tálalás: 4 adag
Kalória: 154kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

clean eating húsleves receptje

 

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom