Gyors és könnyű Klasszikusok Clean módra Különleges ízek

Tökéletes cukkinispagetti

Diétás és vegan cukkinispagetti recept

Aki követi facebook oldalunkat az már többször találkozott cukkinispagettivel. Most elkészítettük azt a változatot, ami egyszerűen fenomenális. Állítom, hogy mind ízre, mind állagra a legjobb éttermekben is megállná a helyét. (Oké, tálalásra nem. Az sosem volt az erősségem 🙂 ) Szóval a növényi tészták, mint a cukkinitészta előnye, hogy nagyon könnyen emészthető, gluténmentes és gyakorlatilag szénhidrátmentes is. Így mindenféle kompatibilis szószokkal nyugodtan fogyaszthatóak diétában is akár este is. Hátrányuk azonban, hogy nyersen egyszerűen nem finomak, főzve viszont macerás elkészíteni és gyakran teljesen félresikerül. Mi azonban megtaláltuk a tökéletes elkészítés módját. A trükk igazából annyira egyszerű, hogy banális, ráadásul a komplett recept elkészítése csupán 10 percbe telik. Így akár fáradt munka utáni estén is elkészítheted.

Szokásunkhoz híven most is felturbóztuk az ételt. Ugyan a cukkinispagetti alapvetően csak egy köret lenne, ezért most kitaláltunk egy brutálisan finom feltétet is rá. Javaslom, hogy próbáld ki így (a tápanyagértékek is így lettek kiszámolva), de később kedvenc bolognai, vagy tonhalas ragudat is eheted eme bűnmentes növényi spagettivel. Ja, és ha csak a tésztát nézzük abban a teljes adagban csupán 4g szénhidrát van!!! Szuper, ugye? 🙂

Cukkinispagetti elkészítése

Tökéletes cukkinispagetti

Előkészület: 10 minutes
Elkészítés: 10 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Mediterrán, Nemzetközi, Olasz, Vegetáriánus
Tálalás: 1 adag
Kalória: 130kcal

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!