A pisztráng a legfinomabb halak közé tartozik. Igazán könnyed, zsírszegény húsa gazdag A és D-vitaminban, illetve Omega-3 zsírsavakban. Húsa igazán jól kezelhető és fűszerezni is könnyű, ezért igazi lakomát is pofonegyszerű elkészíteni belőle. Halfogyasztást népszerűsítő receptsorozatunk első eleme ez a fejedelmi sült pisztráng. Érdemes elkészítened otthon is.

A recepthez jelentkezz be, vagy regisztrálj Clean Eating Életmódtagságot!
Tudtad, hogy a „Kapj rá!” kampány keretében a Budapesti Adventi Vásáron, a Szent István Bazilika előtt 2018. november 24. és 2019. január 1. között a vásár látogatói halat kóstolhatnak? A faház hétfőtől csütörtökig 10-21 óráig, péntektől vasárnapig 10-22 óráig tart nyitva. (December 24- én: 10-14 óráig, 31-én: 10-16 óráig, január elsején 10-20 óráig).
Tématámogatás. Készült az Agrármarketing Centrum támogatásával