Csicseriborsós ragu csirkével és bulgurral

Már megszokhattátok, hogy időről-időre valami újdonsággal, egy-egy szokatlan, de hazai ízléssel is könnyen szerethető ételt hozunk nektek. Most is így történt és bátran állíthatom, nekem új kedvencem született 🙂 Nagyon finom ételt kísérleteztünk ki ugyanis, ami akár egy komoly edzés utáni proteinbomba is lehet. A párolt majd pirított bulgur olyan, mintha tarhonya lenne, ez a gazdagon fűszeres csicseriborsó ragu pedig olyan brutál finom lett, hogy az is beharapná aki irtózik mindentől, ami egészséges. A hús ilyen ízorgia között már csak egy szolid natúr pipiszelet lehet. De nem is szaporítom a szót, hozzuk a receptet, már csak azért is mert a facebookon már olyan sokan igénylitek 🙂

csicseriborsó és csirkemell recept

Csicseriborsós ragu csirkével és bulgurral

Előkészület: 40 minutes
Elkészítés: 40 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Egzotikus, Gourmet, Indiai, Nemzetközi
Tálalás: 4 adag
Kalória: 465kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Olvass további hasznos tartalmakat:

Dr. Jason Fung: A rák kódja

Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?

Elolvasom