Csirkenyárs pirított édesburival

A saslik, vagy nyárs az otthoni grillezések kedvence. Mi most egy könnyedebb verziót készítünk egy egyszerű páccal megbolondított csirkemellből és zöldségekből. Hozzá szuperül passzol a pirított édesburgonya, aminek elkészítéséhez nem árt egy kis gyakorlat, ezért azt részletesebben mutatjuk be. Ezt a remek ételt fogyaszthatod nem csak ebédre, de akár délután is, hiszem kevés szénhidrátot tartalma az egyik legjobb forrásból adódik. Olcsó, de mégis elegáns fogással akár vendégeid is elkápráztathatod.

diétás csirkesaslik

Csirkenyárs pirított édesburgonyával

Előkészület: 40 minutes
Elkészítés: 40 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Gourmet, Klasszikus, Mediterrán, Nemzetközi
Tálalás: 2 adag
Kalória: 501kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Olvass további hasznos tartalmakat:

Dr. Jason Fung: A rák kódja

Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?

Elolvasom