Csirkés-fetás cukkini rolád

Ha a nyári cukkiniszezont neked csak sima grillezett cukkinit, esetleg cukkinitócsnit jelent, akkor van egy jó hírem. Ez a zöldség sokkal többre érdemes! Készíthetsz belőle például ilyen gyönyörű zöld roládot is. A liszt és zsiradékmentesen készült extravagáns küllemű fogás mindenkit lenyűgözött aki eddig kóstolta. Roládunk diétásan is laktató.Nálunk 3 ember jól lakott a 9 szeletre vágott tekerccsel, pedig egy tekercs 100 kalóriát sem tartalmaz. Kalóriaeloszlása pedig egyszerűen tökéletes! 12 protein mellett csupán 5g szénhidrátot és 3.5g zsírt tartalmaz.  Ugyan nem az eddigi legegyszerűbb receptünk, de ha otthonosan mozogsz a konyhában nem fog gondot okozni elkészíteni. Tökéletesen jól kezelhető piskótatészta szerű tekercs egyébként különféle töltelékekkel is megállja a helyét, sőt érdemes továbbgondolni édesség formában is!  Jelenlegi töltelékkel fogyasztható vacsorára is, diétában akár ebédre is. Hűtőből elővéve is finom, sőt hidegtálon is megállja a helyét.

 

diétás szénhidrátrolád szénhidrátmentes nyári recept

Csirkés-fetás cukkini rolád

Előkészület: 1 hour 20 minutes
Elkészítés: 1 hour 20 minutes
Típus: Főétel, Vacsora
Konyha: Gourmet, Nemzetközi
Tálalás: 9 szelet
Kalória: 98kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

cukkinis fetás diétás recept

 

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom