Diétás chicken strips menü

Csíped a KFC-t, de egyúttal szeretnél egészségesen, sőt diétásan is étkezni? Brutálisan jó fingerfood receptünk le fog venni a lábadról! Az ételből mindent kihagytunk amit nem kell bejuttatnod szervezetedbe, de az ízeket NEM! Ezáltal konkrétan olaj- és zsiradékmentes menü készült, ami csak 36g szénhidrátot tartalmaz, de ez is tönkölyből, illetve kölesből származik. Kalóriában az eredeti felére, míg árban harmadára sikerült kihoznunk a menüt, így már értheted mire ez a nagy büszkeség 🙂 Bizton állítom , hogy eddigi receptjeink képzeletbeli versenyén a diétás chicken strips menü dobogós helyezést érne el, hiszen tényleg nem csak megjelenésében hasonlít az igazira, de ízben is nagyon ott van.

diétás KFC házilag: chicken strips sültkrumplival

Diétás chicken strips menü

Előkészület: 1 hour 10 minutes
Elkészítés: 1 hour 10 minutes
Típus: Főétel, Snack
Konyha: Amerikai, Klasszikus, Nemzetközi
Tálalás: 4 adag
Kalória: 379kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

diétás KFC menü
A legújabb kedvenc lett saját clean KFC menünk 🙂

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom