Diétás frittata

A frittata egy olasz étel, amit jellemzően reggelire fogyasztanak. Összetétele hasonló az omletthez, azonban a frittatát nem forgatják meg és a serpenyőben sülteket a tojással már a sütőben sütik készre. Az omlettnél lágyabb, könnyedebb és a feltétekkel bőségesebb étel készíthető így.
Ebben az ételben az a jó, ami számos másik olasz ételben: bármiből készítheted ami otthon van. Mai receptünkben egy különlegesen egészséges és diétás verziót mutatunk be, a rikottás-spenótos frittatát, viszont ha a te ízlésed más a belevalókat nyugodtan helyettesítheted egyéb zöldségekkel, esetleg húsokkal.

Diétás fritatta

Előkészület: 20 minutes
Elkészítés: 20 minutes
Típus: Főétel, Reggeli, Vacsora
Konyha: Gourmet, Klasszikus, Nemzetközi, Olasz, Vegetáriánus
Tálalás: 4 adag
Kalória: 152kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Fritatta recept

 

Olvass további hasznos tartalmakat: