Eisberg Fitbalance Aréna (x)

2018 november 25. 10:00, Papp László Budapest Sportaréna

Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten!

FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség expója és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre! Az elmúlt 12 évben immár a 28. FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken megközelítőleg több százezer résztvevőt sikerült megmozgatni! A helyszínen 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat!

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A fitness és életmód expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket az egészségügyi szűrések keretében különböző szűrővizsgálatok látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport.  Így a BioTechUSA – FitBalance Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa, újdonság a Gyerek Fitness Kupa, valamint a FitBalance FitModel verseny is, ahol a fődíj 1.000.000.- ft készpénz a nyertes számára.

A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Minden regisztrált résztvevő számára biztosítják az ajándékcsomagot a korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző működik!

A rendezvényen gondoltak a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készültek, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő! Részletes infók: www.fitbalance.hu ,

Belépőjegyek kedvezményes 2890-ft-os áron a BioTechUSA shopokban és online az alábbi linken érhetőek el. www.ticketa.hu

A cikk fizetett hirdetést tartalmaz.

Olvass további hasznos tartalmakat:

Dr. Jason Fung: A rák kódja

Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?

Elolvasom