Epres habdesszert

Nyár volt, eper szezon, én pedig lelkes édességrajongó vagyok, úgyhogy ismét alkottam angel

 

Tápanyagok 1 adagban

Kalória:60kcal, Protein: 7g, Szénhidrát: 4g,  Zsír: 1g, 

10431823_672767662777791_247635277_n

4 adag  10 perc   kb 300 Ft.

Összetevők:

  • 2 tojásfehérje
  • 25 dkg eper
  • 1 mérőkanál epres proteinpor
  • Stevia ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az epret mossuk meg, és turmixoljuk le pürés állagúra.
2. Egy mély tálba öntsd bele az eperpürét, az édesítőt és a két tojásfehérjét, majd kezdd el felverni mixerrel.
3. Fokozatosan adagold hozzá a proteinport és addig habosítsd, amíg már viszonylag hab állagú. Sosem lesz annyira kemény, mint az önmagában felvert tojásfehérje, úgyhogy ne légy csalódott, hogy kicsit puhább wink

4. Töltsd kis kelyhekbe és tedd hűtőbe, vagy fagyasztóba és akkor fagyiként is fogyaszthatod wink

Tipp: Más gyümölcsökkel is kipróbálhatod pl.: málnával. Sárgabarackkal is működik én akkor vaníliás proteint tettem hozzá.

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat: