Friss szilvasaláta

Ez a könnyű, nyári saláta tökéletes előétel vagy könnyű ebéd lehet. A kecskesajt és a dió igen különleges ízvilágot teremt a szilvával, érdemes hát kipróbálni!

Friss szilvasaláta

Ez a könnyű, nyári saláta tökéletes előétel vagy könnyű ebéd lehet.
[MM_Member_Decision membershipId="1|2|3"]

Hozzávalók

  • 4-5 db érett szilva szeletekre vágva
  • 1 marék rukkola vagy bébispenót
  • 5 dkg kecskesajt vagy fetasajt
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • só, bors ízlés szerint
  • dió vagy mandula a tetejére

Elkészítés

  • Keverd össze a rukkolát, a szilvaszeleteket és a sajtot egy tálban.
  •  Locsold meg olívaolajjal és balzsamecettel, majd szórd meg dióval vagy mandulával. Sózd, borsozd ízlés szerint és már fogyaszthatod is.
Elkészítetted?Pineld a @CleanEatingHU vagy jelöld: #cleaneatinghu!
[/MM_Member_Decision] [MM_Member_Decision isMember="false"]

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

[/MM_Member_Decision]
Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat: