Hűsítő gazpacho

A Gazpacho egy spanyol eredetű jéghidegen felszolgált leves, mely a mediterrán nyár elsőszámú hűsítőjeként ismert, már a 12. század óta. Különelegessége, hogy nem csupán hidegen szolgálják fel, de hidegen is készül. Tehát a hőhatás nélkül készített leves koncentráltan tartalmazza a zöldségeknem lévő vitaminokat. Ma már sokféle gazpachot lehet enni. Készítik többek közt királyrákkal, paszírozott zsömlével is. Mi most az autentikus változat receptjét hoztuk el nektek.

Következzék tehát egy igazán egészséges, diétás finomság autentikus spanyol ízekkel 🙂

gazpacho leves

Hűsítő gazpacho

Előkészület: 15 minutes
Elkészítés: 15 minutes
Típus: Előétel, Leves
Konyha: Gourmet, Klasszikus, Mediterrán, Mexikói, Vegetáriánus
Tálalás: 4 adag
Kalória: 140kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Nature

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat:

A nagy rostmustra

Mik is azok a rostok? Minden rosttípusnak megvan a maga egyedi szerkezete és hatása az emésztőrendszerre és az egészségre. Pontosan milyen szerepük van? Lássuk!

Elolvasom