Hűsítő gazpacho

A Gazpacho egy spanyol eredetű jéghidegen felszolgált leves, mely a mediterrán nyár elsőszámú hűsítőjeként ismert, már a 12. század óta. Különelegessége, hogy nem csupán hidegen szolgálják fel, de hidegen is készül. Tehát a hőhatás nélkül készített leves koncentráltan tartalmazza a zöldségeknem lévő vitaminokat. Ma már sokféle gazpachot lehet enni. Készítik többek közt királyrákkal, paszírozott zsömlével is. Mi most az autentikus változat receptjét hoztuk el nektek.

Következzék tehát egy igazán egészséges, diétás finomság autentikus spanyol ízekkel 🙂

gazpacho leves

Hűsítő gazpacho

Előkészület: 15 minutes
Elkészítés: 15 minutes
Típus: Előétel, Leves
Konyha: Gourmet, Klasszikus, Mediterrán, Mexikói, Vegetáriánus
Tálalás: 4 adag
Kalória: 140kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Olvass további hasznos tartalmakat:

Dr. Jason Fung: A rák kódja

Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?

Elolvasom