Mediterrán csirkemell fermentált káposztasalátával

Tele van fehérjével, ízletes, és még a bélrendszerünket is támogatja!

A csirkemell is lehet izgalmas főétel – ezzel a jeligével érdemes hozzáállni ehhez az ízekben gazdag, mégis egészséges recepthez. Mint ismert, a csirkemell igencsak gazdagon tartalmaz fehérjét, amivel az izmainkat támogatjuk, a feltéttel pedig az ízek szerelmeseinek kedvezünk: az oregánó, bazsalikom, kukorica és paradicsomszósz kiváló kiegészítője ennek a húsételnek, rizzsel tálalva pedig a szükséges energiával is ellátjuk a szervezetünket.

Akik aggódnának, hogy a csirkemell túlságosan száraz, azoknak bátran kijelenthetjük: a fermentált káposztasaláta megadja a kellő zamatosságát az ételünknek. A káposzta ráadásul az egyik legjobb tápanyag a bélrendszerünknek, hiszen segíti az emésztést, tisztítja a bélfalakat. Kell ennél több?

Ezt a főételt azoknak is ajánljuk, akik odafigyelnek az alakjukra, esetleg diétába kezdenek.

Mediterrán csirkemell friss káposztasalátával

Mediterrán csirkemell fermentált káposztasalátával

Fehérjében gazdag ízletes táplálék, ami a bélrendszerünket is támogatja
Előkészület: 5 days
Főzés: 40 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Mediterrán
Kulcsszó: csirkemell, rizs
Tálalás: 4
Kalória: 224kcal
Cost: 2500

Equipment

  • főétel
  • mediterrán
  • csirkemell rizs

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat: