A legfinomabb cukkini tócsni

A cukkínitócsni nem új találmány. Bizonyára Te is ettél már és nyári cukkini szezonban talán próbáltál is készíteni. Ha igen tudhatod mennyire problémás. Mivel egy tökféléről van szó nem igazán tud úgy viselkedni, mint a keményítőben gazdag burgonya. Ezért általában lágy állagú, nehezen süthető változatok szoktak születni, vagy pedig annyi lisztet kell bele tenni, hogy már nincs is értelme nem krumpliból készíteni. Eddig mi is szívtunk ezzel, mire rá nem jöttünk a titokra. 🙂 Új cukkini tócsni receptünk már szuperfinomra sikerült, jól kezelhető, harapható állaggal, ropogós szélekkel, puha belsővel. Mindez ahogy tőlünk megszokhattátok a lehetőségekhez képes a legdiétásabb formában és zsiradék felhasználása nélkül, egy tócsni így csak 86 kalóriát tartalmaz. A kis tócsnik tökéletes nyári falatok a nap bármely szakában mondjuk fokhagymás-joghurtos öntettel, vagy akár vegetáriánus hamburger helyettesítőként.

a legfinomabb cukkinitócsni receptje

A legfinomabb cukkini tócsni

Előkészület: 30 minutes
Elkészítés: 30 minutes
Típus: Előétel, Főétel, Snack, Vacsora
Konyha: Klasszikus, Magyaros, Vegetáriánus
Tálalás: 4 tócsni
Kalória: 86kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom