Marinált sült tofu kuszkusszal

Igazán ütős vegan étel hoztunk most nektek. Tofut alapvetően ritkán eszünk, de ma már hozzá lehet jutni fermentált, GMO-mentes tofuhoz is, amit biztonságosan fogyaszthatsz, hiszen nem tartalmaz fitoösztrogéneket. Ezt kihasználva egy különleges pácban marináltuk, majd kisütöttük így egy brutálisan ízes, harapható változatban elkészítve, ami a húsevőket is kielégíti. A fogásban abszolút ez viszi az ízeket, így köretként egy nagyon könnyed kuszkuszt készítettünk. Az étel 40g fehérjetartalmával egy vegan proteinbomba, a körettel együtt 82g szénhidrátot is tartalmaz, így edzés után, vagy kiadósabb ebédre javasoljuk.

Készítsd el,mert ez az egyik legszuperebb, amit tofuból lehet. Nem fogod megbánni! 🙂

Tipp: Szerezz a receptek mellé egy évre szóló Életmódprogram tagságot nálunk: Clean Eating Életmódprogram (Használd az EATCLEAN kuponkódot 10% kedvezményért!)

Tofu és kuszkusz - vegan recept

Marinált tofu könnyed kuszkusszal

Előkészület: 30 minutes
Elkészítés: 30 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Egzotikus, Japán, Nemzetközi, Vegetáriánus
Tálalás: 2 főre
Kalória: 612kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Ilyen egy vegan proteinbomba :)

 

Nature

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat:

A nagy rostmustra

Mik is azok a rostok? Minden rosttípusnak megvan a maga egyedi szerkezete és hatása az emésztőrendszerre és az egészségre. Pontosan milyen szerepük van? Lássuk!

Elolvasom