Mediterrán csirkemell fermentált káposztasalátával recept

Tele van fehérjével, ízletes, és még a bélrendszerünket is támogatja!

A csirkemell is lehet izgalmas főétel – ezzel a jeligével érdemes hozzáállni ehhez az ízekben gazdag, mégis egészséges recepthez. Mint ismert, a csirkemell igencsak gazdagon tartalmaz fehérjét, amivel az izmainkat támogatjuk, a feltétellel pedig az ízek szerelmeseinek kedvezhetünk. Az oregánó, bazsalikom, kukorica és paradicsomszósz kiváló kiegészítője ennek a húsételnek, rizzsel tálalva pedig a szükséges energiával is ellátjuk a szervezetünket. Akik aggódnának, hogy a csirkemell túlságosan száraz, azoknak bátran kijelenthetjük: a fermentált káposztasaláta megadja a kellő zamatosságát az ételünknek. A káposzta ráadásul az egyik legjobb tápanyag a bélrendszerünknek, hiszen segíti az emésztést, tisztítja a bélfalakat. Kell ennél több?

Ezt a főételt azoknak is ajánljuk, akik oda kívánnak figyelni az alakjukra, esetleg diétázásba kezdenének. Tápanyagban gazdag, finom ebédet tálalhatunk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Mediterrán csirkemell friss káposztasalátával

Mediterrán csirkemell fermentált káposztasalátával

Fehérjében gazdag ízletes táplálék, ami a bélrendszerünket is támogatja
Előkészület: 5 days
Főzés: 40 minutes
Típus: Főétel
Konyha: Mediterrán
Kulcsszó: csirkemell, rizs
Tálalás: 4
Kalória: 224kcal
Cost: 2500

Equipment

  • főétel
  • mediterrán
  • csirkemell rizs

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Olvass további hasznos tartalmakat: