Amerikai csokis keksz

Értékelés
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Amerikai csokis keksz
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 481 Zsírból származó energia: 36
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 4g 6%
Koleszterin: 69mg 23%
Nátrium 565mg 24%
Szénhidrát: 69g 23%
Élelmi rostok: 14g 56%
Fehérje: 42g 84%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítési idő
Költség Kb. 200Ft/db
Hozzávalók
Ennyi adagra:
Elkészítési idő
Költség Kb. 200Ft/db
Hozzávalók
Ennyi adagra:
Értékelés
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Amerikai csokis keksz
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 481 Zsírból származó energia: 36
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 4g 6%
Koleszterin: 69mg 23%
Nátrium 565mg 24%
Szénhidrát: 69g 23%
Élelmi rostok: 14g 56%
Fehérje: 42g 84%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.

Elkészítés:

  1. A liszteket, zabpelyhet, fehérjét, kakaóport, fahéjat, édesítőt és sütőport jól elkeverjük egymással.
  2. A mogyorót és a mandulát feladaraboljuk, majd beleszórjuk. Így teszünk a mazsolákkal is.
  3. A kókuszzsírt megmikrózzuk és beleöntjük a keverékbe, majd hozzáadjuk a joghurtot, a rizstejet és a két egész tojást is.
  4. Jól összegyúrjuk a masszát. Jól formázható állagú legyen, ne legyen túl ragacsos.
  5. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral és formázzunk golyókat a tésztából. Ezeket a golyókat egy pohár aljával nyomjuk szét.
  6. Daraboljuk fel a fehérjecsokinkat, és még mielőtt felfalnánk, nyomkodjuk a darabkákat a plecsnikre.
  7. Mehet is a sütőbe! Hamar megsül, cirka 10 percet adjunk neki előmelegített sütőben, és akkor vegyük ki, amikor még azt hisszük sütni kéne, de kívül már megsült, belül viszont puha. Ha tovább sütjük megkeményedik (saját tapasztalat). Tehát folyamatosan felügyeljük és akkor pár perc múlva isteni csokis sütit falatozhatun