Ázsiai marhaszelet mangósalátával

ázsiai marha, mangósalátával
ázsiai marha, mangósalátával
Értékelés
Szavazatok: 0
Értékelés: 0
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Ázsiai marhaszelet mangósalátával
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 580 Zsírból származó energia: 270
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 30g 46%
Szénhidrát: 36g 12%
Fehérje: 38g 76%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítési idő
45perc
Költség Kb 1400Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Elkészítési idő
45perc
Költség Kb 1400Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
ázsiai marha, mangósalátával
Értékelés
Szavazatok: 0
Értékelés: 0
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Ázsiai marhaszelet mangósalátával
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 580 Zsírból származó energia: 270
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 30g 46%
Szénhidrát: 36g 12%
Fehérje: 38g 76%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.

Elkészítés:

  1. A sütőt előmelegítjük 90 fokra. A mangót meghámozzuk és kimagvazzuk, a salátát hideg vízbe áztatjuk, a húst 2 részre vágjuk. Citrom levét kifacsarjuk.
  2. A húst borsozzuk, bekenjük egy kevés olvasztott kókuszzsírral, majd felhasználásig félretesszük. A mangót hámozzuk, majd magjáról levágjuk a húsát és 1x1cm kockára vágjuk.
  3. Elkészítjük a salátaöntetet, amitől igazán ázsiai lesz az íze. Egy tálkába beletesszük a mézet, szójaszószt, 0,5 dl vizet, a citromlevet és habverővel összekeverjük.
  4. A húst hőálló serpenyőben, forró zsíron sütjük oldalanként 2-2 percet, majd hozzáadjuk a kesudiót és az előmelegített sütőben további 15 perc alatt készre sütjük. Miután megsült 5 percet pihentetjük, majd ízlés szerint sózzuk.
  5. A salátát leszűrjük, összeforgatjuk a dresszinggel, mangóval, kesudióval, majd a hús mellé tálaljuk.
Megjegyzés

Az ételfotókat köszönjük a kitchenbox.hu csapatának, akik profi minőségben készítették el receptünket.