Céklás brownie

diétás, céklás brownie recept
diétás, céklás brownie recept
Értékelés
Szavazatok: 7
Értékelés: 4
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Céklás brownie
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 184 Zsírból származó energia: 126
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 14g 22%
Szénhidrát: 8.5g 3%
Fehérje: 4.2g 8%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítési idő
50perc
Költség Kb. 100Ft/szelet
Hozzávalók
Ennyi adagra: szelet
Elkészítési idő
50perc
Költség Kb. 100Ft/szelet
Hozzávalók
Ennyi adagra: szelet
diétás, céklás brownie recept
Értékelés
Szavazatok: 7
Értékelés: 4
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Céklás brownie
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 184 Zsírból származó energia: 126
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 14g 22%
Szénhidrát: 8.5g 3%
Fehérje: 4.2g 8%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra, vagy légkeveréses módon 180 °C-ra. Némi kókuszzsírral kend ki egy 20-25 cm közötti méretű sütőforma oldalát, alulra pedig tegyél sütőpapírt. Héjában főzd puhára a céklát.
  2. A főtt céklát hámozd meg és egy konyhai aprítóban teljesen pépesre pürésítsd. Amikor kész hagyd a gépben.
  3. Gőzfürdő fölött folyamatosan kevergetve olvaszd fel a kókuszzsírt, vagy ghí-t (mi utóbbival készítettük) és a csokit. Add hozzá a céklapüréhez és dolgozd egyneművé az aprító segítségével. Ezután add hozzá a vanília kikapart belsejét és az összes többi hozzávalót, majd ismételd meg az eljárást.
  4. A masszát tedd a sütőformába, majd az előmelegített sütőben 30-35 percig süsd. Tálalás előtt hagyd állni 20 percig, így könnyebben tudod majd szeletelni.
Megjegyzés

Tipp: Porított eritrittel szórd meg, így porcukros külsőt kapsz és finomabb is lesz. Ha nyitott vagy a különlegességekre, akkor pedig tegyél a tésztába egy pici chillit, vagy egy fél teáskanál cayenne borsot!