Édesburgonya krémleves

Édesburgonya krémleves
Édesburgonya krémleves
Értékelés
Szavazatok: 3
Értékelés: 3.67
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Édesburgonya krémleves
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 150 Zsírból származó energia: 59
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 6.5g 10%
Szénhidrát: 21g 7%
Fehérje: 2g 4%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítési idő
35perc
Költség Kb 250Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Elkészítési idő
35perc
Költség Kb 250Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Édesburgonya krémleves
Értékelés
Szavazatok: 3
Értékelés: 3.67
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Édesburgonya krémleves
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 150 Zsírból származó energia: 59
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 6.5g 10%
Szénhidrát: 21g 7%
Fehérje: 2g 4%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.

Elkészítés:

  1. A hagymát dinszteld üvegesre az olívaolajon, majd belenyomjuk a fokhagyma gerezdeket és süsd tovább 1 percig. Majd dobd dobd rá az édesburgonya kockákat és együtt pirítsd magas lángon az egészet további 2-3 percig. Közben folyamatosan kevergesd.
  2. Öntsd fel vízzel, reszeld bele a a szerecsendiót, sózd és borsozd. Forrás után kis lángon főzd puhára a burgonyát kb. 15-20 perc alatt.
  3. H a már nagyon puha az édesburgonyát, turmixold le az egészet, majd forrald újra és végül folyamatos kevergetés közben add hozzá a kókusztejet.