Édesburis diétás sült

Édesburgonyás frittata

Édesburgonyás frittata
Értékelés
Szavazatok: 5
Értékelés: 4.2
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ehhez a recepthez még nem áll rendelkezésre tápanyagtáblázat.
Elkészítési idő
60perc
Költség ~500Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Elkészítési idő
60perc
Költség ~500Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Édesburgonyás frittata
Értékelés
Szavazatok: 5
Értékelés: 4.2
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ehhez a recepthez még nem áll rendelkezésre tápanyagtáblázat.

Elkészítés:

  1. A tepsit béleld ki sütőpapírral, és tedd rá a kockára vágott édesburgonyát. Ízlés szerint szórd meg pirospaprikával és sóval. Mellette kevés kókuszsíron fonnyaszd meg a spenótleveleket. (Fokhagymát is tehetsz hozzá, ha szereted)
  2. A csirkemellet egy külön tepsibe az édesburgonyához hasonlóan helyezd el, majd mindkét tepsit tedd 180 fokos sütőbe. Süsd addig amíg elkészülnek és az édesburgonya is megpuhul.
  3. Miután kivetted a sütőből a csirkemellet szeletelt vékony csíkokra, vagy reszeld le nagy lyukú reszelőn.
  4. Egy edényben habverővel keverd jól össze a tojást, a tojásfehérjéket, a mandulatejet és a bazsalikomot, kevés sót, majd add hozzá a felaprított csirkemellet.
  5. Egy kókuszsírral vékonyan kikent tálba helyezd be az édesburgonyát és a spenótleveleket., majd öntsd le az előbb elkészített keverékkel. Sütőben óvatos lángon süsd át (kb 20 perc alatt).