Grill lazac zöldségropogóssal

clean lazac recept
clean lazac recept
Értékelés
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Grill lazac zöldségropogóssal
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 684 Zsírból származó energia: 360
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 40g 62%
Szénhidrát: 22g 7%
Fehérje: 49g 98%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítési idő
30perc
Költség Kb 1700Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Elkészítési idő
30perc
Költség Kb 1700Ft/adag
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
clean lazac recept
Értékelés
Szavazatok: 1
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Grill lazac zöldségropogóssal
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 684 Zsírból származó energia: 360
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 40g 62%
Szénhidrát: 22g 7%
Fehérje: 49g 98%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.

Elkészítés:

  1. A káposztát, sárgarépát uborka gyalun legyaluljuk, majd 1 evőkanál zsíron, közepes tűzön 3-4 percet pároljuk, ezután konyhai papírtörlőn leszárítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A zöldségeket tojással, parmezánnal keverjük, majd kis halmokat teszünk egy zsírpapírral bélelt tepsíbe tesszük. 180 fokon 10 percet sütjük, aranysárgára. Közben elkészítjük a saláta dresszinget: bor, méz, ecet, csipet sót habverővel összekeverünk.
  3. A filéket a maradék zsíron, bőrös oldalán kezdve, közepes tűzön 4-5 percet sütjük, megfordítjuk és ráfacsarjuk a citromot, tetejére tesszük a kakukkfűt, sót és további 2-3 percet sütjük.
  4. A salátát lecsepegtetjük és az öntettel, egy kanál segítségével összeforgatjuk. Mellé tálaljuk a zöldségeket és a halat.