Medvehagyma pesztó

medvehagyma pesztó recept
Értékelés
Szavazatok: 2
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Medvehagyma pesztó
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 28 Zsírból származó energia: 24
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 2.7g 4%
Szénhidrát: 0.5g 0%
Fehérje: 0.5g 1%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.
Elkészítési idő
10perc
Költség
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
Elkészítési idő
10perc
Költség
Hozzávalók
Ennyi adagra: adag
medvehagyma pesztó recept
Értékelés
Szavazatok: 2
Értékelés: 5
Tiéd:
Értékeld a receptet!
Funkciók
Hozzáad az étrendtervezőhöz:
Hozzáadtuk az étrendtervezőhöz.
Receptkártya nyomtatása
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Tápanyagadatok
Medvehagyma pesztó
Mennyiség egy adagban
Energiatartalom: 28 Zsírból származó energia: 24
% DV (napi érték)*
Összes zsírtartalom: 2.7g 4%
Szénhidrát: 0.5g 0%
Fehérje: 0.5g 1%
* A százalékos napi értékek kétezer kalóriás étrendre vonatkoznak.

Elkészítés:

  1. A medvehagymát és a petrezselmyet alaposan mosd meg és vágd nagyobb darabobra. A fenyőmagot egy száras serpenyőben pirítsd meg.A fokhagymát egy picit az olajjal bekenve pirítsd meg. Amikor már kezd puhulni akkor jó.
  2. Az elkészítése egyszerű: az összes hozzávalót öntsd össze egy aprítóba és alaposan krémesítsd össze.
Megjegyzés

Tipp: Ha nem szereted az erőteljes hagymás ízt, akkor a fokhagymát hagyd ki. Kicsit több olajat is használhatsz, amivel kevésbé sűrű pesztót kapsz. Ha szereted tehetsz bele parmezánt is. Ha szeretnél lágyabb, pesztós ízt kapni akkor a petrezselyem helyett friss bazsalikomot adj hozzá.